Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mera Onix


Descriere

Cap Aurora este singura staCaiune de pe litoralul romanesc situata pe o peninsula inalta, cu descreCateri volumetrice catre plaja, ceea ce contribuie la priveliCatea spectaculoasa. Mera Onix este situat in partea de sud a staCaiunii Jupiter, la 30 de metri de plaja. Dupa un lung proces de renovare si modernizare, Mera Onix, compus din fostele hoteluri Onix si Safir, se va deschide in iulie 2018, oferind servicii all inclusive
Mera Onix este evadarea perfecta, un loc ce pare desprins din revistele de calatorii Cai in acelaCai timp accesibil celor care isi doresc un all inclusive.
Mera Onix devine in 2018 locul in care bucuria Cai relaxarea se impletesc armonios pentru crearea celor mai reuCaite experienCae de vacanCaa, a unor preCaioase trairi Cai emoCaii, a caror amintire ne dorim sa va incante pana la urmatoarea vizita.
Mera Onix -Cap Aurora asigura peste 700 de locuri in cele 350 de spaCaii de cazare.
Piscina exterioara are o suprafaCaa o suprafaCaa de 600 mp Cai un design modern.
Va puteCai relaxa pe sezlongurile confortabile de pe marginea piscinei sau puteCai profita de nenumaratele atracCaii acvatice: duCaurile cervicale va stau la dispoziCaie pentru a va detensiona musculatura din zona cervicala, banchetele cu hidromasaj Cai gheizerele vor detensiona musculatura spatelui Cai zona lombara. Aqua vortex-ul, special gandit pentru doritorii de senzaCaii tari, permite inotatorilor rezistenCai sa mearga impotriva curentului sau pur Cai simplu sa se lase traCai de flux
Copiii se pot distra intr-o piscina special conceputa pentru ei, cu o adancime maxima de 50 cm.
Aici se desfaCaoara pe parcursul zilei diverse programe: aqua gym, concursuri, spectacole Cai alte surprize.
Restaurantul Cai barurile
Cum experienCaa turistica de excepCaie nu poate fi niciodata completa fara a integra Cai latura ei culinara, restaurantul Mera Onix, va ofera o gama diversificata de preparate, atat din bucataria traditionala romaneasca cat Cai din cea internationala, in regim All Inclusive. MaeCatrii laboratorului propriu de patiserie va vor delecta cu cele mai proaspete Cai gustoase produse.
Program funcCaionare Restaurant Cai Bar:
Programul de funcCaionare al Restaurantului Mera Onix:
- mic dejun intre orele 7:00-09.30;
- pranz intre orele 12:30-14.30;
- cina intre orele 19:00-21:00;
Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera Onix se va desfaCaura zilnic intre orele 19:30 Cai 22:30.
In incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o Cainuta decenta, fara obiecte Cai accesorii de plaja.
Programul de funcCaionare al barului a la carte este 10.00 - 24.00.
Este interzisa parasirea restaurantului sau terasei cu alimente Cai/sau bauturi, vesela, tacamuri


Kids Club
Mera Onix a pregatit pentru cei mai mici oaspeCai ai sai o serie de experienCae incantatoare, punandu-le la dispoziCaie un paCaiu destinat exclusiv lor, un loc de joaca in interior, unde se pot bucura de o mulCaime de jocuri Cai activitaCai. Printre activitaCaile ce se desfasoara pe parcursul intregii zile, amintim: concursurile Cai competiCaiile, pictura, parada costumelor Cai momentele unice oferite de personajele Disney.
Parcare
Mera Onix pune la dispoziCaia oaspeCailor, in mod gratuit, locuri de parcare, in limita disponibilitaCaii.
Programul artistic
Terasa restaurantului este animata in fiecare seara de nenumarate momente artistice, atat pentru copii cat Cai pentru adulCai.

Camera dubla matrimoniala/twin are o suprafaCaa de de 15.20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale ( 80/190 cm).
Recomandare: Camera Dubla poate gazdui 2 adulCai Cai 1 copil.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer condiCaionat, TV LCD, telefon, minibar, seif,baie cu cabina de duCa, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon.
Apartamentul Junior Suite este compus din camera de zi, cu canapea extensibila Cai dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafaCaa de aproximativ 30mp.
Recomandare: Junior Suite este destinat cazarii a 2 adulCai Cai 2 copii sau 3 adulCai.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de duCa, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon.


Accesul la serviciile din incinta hotelului se va face numai in baza braCaarii Mera. Pentru aceasta braCaara turiCatii vor depune o garanCaie in valoare de 100 lei/braCaara, garanCaie care va fi restituita la incheierea sejurului, la predarea braCaarii.

Mera Onix va dispune de plaja privata, cu o suprafata de aproximativ 9000 mp, situata in partea dreapta a resortului, asadar oaspetii nostri se vor putea bucura, in limita disponibilitatii, de sezlongurile puse la dispozitie fara costuri suplimentare.


Servicii incluse (all inclusive):
Piscine pentru adulti;
Umbrele si sezlonguri la plaja/piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina/plaja);
Parcare in limita locurilor disponibile; Loc de joaca exterior/interior pentru copii, Piscina pentru copii incalzita;Mini Aquapark pentru copii; Piscina cu tobogane acvatice - 3 canale, Jocuri si concursuri adulti si copii (piscine, terasa); Animatori; Muzica live; Program artistic; Tenis de masa, Rummy, Table, Sah, Biliard; Internet WIFI; Pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii; Beach Bar All inclusive;
Servicii optionale (contra cost): Minibar in camera

Servicii de masa all inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant):
- micul dejun se serveste zilnic intre orele 7.00-09:30
- pranzul se serveste zilnic intre orele 12:30 -14:30;
- gustarea se serveste zilnic intre orele 10:30 - 12:00; 16:00 - 18:30
- cina se serveste zilnic intre orele 19:00-21:00 - apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 7:00-22:00.
Bauturile mentionate nu sunt imbuteliate.
- vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00-22:00;
- lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (12:30 - 14.30) si cina (19:00 - 21:00);

Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera Onix se va desfasura zilnic intre orele 19:00 si 22:30.
In incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o tinuta decenta, fara obiecte si accesorii de plaja.
Este interzisa parasirea restaurantului sau terasei cu alimente si/sau bauturi, vesela, tacamuri, etc.


Fumatul este interzis in incinta hotelului, exceptand balcoanele camerelor si spatiile din hotel amenajate/dotate cu scrumiere. Turistii care nu respecta aceasta regula vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amenda de la 100 lei la 500 lei).


Animalele de companie: Este interzis accesul cu animale de companie in incinta hotelului. Mera Onix are dreptul sa refuze cazarea clientilor insotiti de animale de companie sub sanctiunea anularii rezervarii si a platii unei penalitati, echivalentul a 50% din valoarea intregului sejur rezervat.; aceiasi sanctiune se aplica si in cazul in care se constata prezenta in hotel a animalelor sau pasarilor de companie dupa efectuarea cazarii.

La solicitarea clientilor si in functie de camerele disponibile, se poate depasi ora de eliberare a camerei cu cel mult 6 ore peste ora 12.00, contra cost (50% din tariful afisat la receptie). Depasirea cu mai mult de 6 ore se taxeaza 100% din tariful afisat la receptie. Bagajele pot fi pastrate la camera de bagaje timp de cel mult 24 de ore, fara plata. Cazarea se face pe baza unui act de identitate (carte identitate, pasaport, certificat de nastere in cazul copiilor) si a voucher-ului emis de agentie, insotit de prezenta anexa, semnata de AGENT si de catre turist.


Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea Resortului din ziua cazarii. Din acest motiv nu se poate garanta o camera pe un anumit etaj, cu o anumita pozitionare, camere alaturate sau 2 situate intr-un anumit hotel. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor, pe care Resortul incearca sa le onoreze in limita disponibilitatilor. Hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti. Parcarea este gratuita in limita disponibilitatii. Parcarea nu este pazita in mod special si prin urmare Resortul nu este responsabil pentru paza juridica a autoturismului sau a bunurilor din acesta.


IMPORTANT: Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul, moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive. Alocarea camerelor se va efectua incepand cu ora 16:00.
Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 12:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.