Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare
Hotelul Opal este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja. Zona este pitoreasca, mai ales datorita reliefului spectaculos si a pozitionarii intre padurea Comorova si mare.

Distante
- 5 km de centrul orasului Mangalia
- 43 km de centrul orasului Constanta
- 50 m de plaja

Puncte de interes
- Hipodromul de la Mangalia- Edificul Bizantin din Mangalia
- Moscheea Esmahan din Mangalia
- Muzeul de Istorie si Arheologie Mangalia
- Muzeul Marinei Mangalia
- Portul Turistic Mangalia

Facilitati
In cadrul complexului sunteti asteptati la Restaurantul Opal, cu meniu international si preparate delicioase servite intr-o atmosfera relaxanta atat in interior (360 locuri) cat si pe cele 2 terase cu vedere spre mare (120 locuri).
Turistii mai beneficiaza de coffee lounge, 4 sali de conferinta, teren de tenis (contra cost), parcare privata pazita (120 locuri), Wi-Fi in zonele publice ale hotelului, computer in lobby cu acces gratuit la internet si cu posibilitate de scanare sau copiere, curatatorie/spalatorie (contra cost), camera pentru pastrarea bagajelor, receptie 24/24, transfer de la/la aeroport/gara (contra cost).

Facilitati copii
- loc de joaca pentru copii

Camere
Hotelul are un total de 216 camere, dintre care 150 cu vedere la mare si 15 apartamente.

Tipuri camera

Camera dubla standard
Toate spatiile noastre de cazare beneficiaza de aceleasi facilitati si au baie proprie cu dus sau cada.
Camerele de la etajele superioare, cu doua paturi sau un pat matrimonial, sunt decorate in nuante placute de albastru, galben, maro, bej sau cires si ofera o priveliste panoramica deosebita spre mare sau spre gradina.
Camerele de la etajele inferioare au un decor simplu dar futurist fiind proiectate de un designer renumit si sunt mobilate cu piese in nuante de zebrano.
Special create pentru a gazdui orice oaspete, aceste camere va imbie la relaxare intr-un spatiu intim dupa o zi torida.

Camera dubla superior
Camerele de la etajele superioare, cu doua paturi sau un pat matrimonial, sunt decorate in nuante placute de albastru, galben, maro, bej sau cires si ofera o priveliste panoramica deosebita spre mare sau spre gradina.
Camerele de la etajele inferioare au un decor simplu dar futurist fiind proiectate de un designer renumit si sunt mobilate cu piese in nuante de zebrano. Special create pentru a gazdui orice oaspete, aceste camere va imbie la relaxare intr-un spatiu intim dupa o zi torida.

Apartament
Pentru cei care prefera mai mult spatiu sau pentru familiile cu 2 copii va oferim posibilitatea cazarii intr-unul din cele 15 apartamente cu vedere spre mare. Fiecare apartament este format dintr-un living cu canapea, un dormitor cu pat matrimonial, baie, dressing room si doua balcoane.

Dotari camera
Toate spatiile de cazare beneficiaza de aceleasi facilitati si au baie proprie cu dus sau cada, balcon, TV, telefon, aer conditionat, minibar.

Cazare.
1.Din ratiuni comerciale si sanitare, categoric nu se admite introducerea in incinta hotelului si depozitarea in camera sau pe balcoane a mancarurilor si bauturilor aduse din exterior. Utilizarea echipamentelor de gatit/incalzit in camerele de hotel este strict interzisa. Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua din hotel persoanele care aduc si utilizeaza astfel de echipamente.


2. Spatiile de cazare din Hotel Opal au urmatoarele caracteristici: suprafata totala este de cca. 19mp ( incluzand baia si balconul ).
Baia dispune de cabina de dus , vas wc, chiuveta, oglinda , uscator de par, cosmetice. Camera este mochetata si dispune de perdele si draperie. Balconul are doua scaune de terasa sau doua taburete in camerele in care balconul este mai mic. In toate camerele sunt televizoare LED conectate la retea TV cablu, doua fotolii o masuta.
Amenajarea si dotarea camerei este luminoasa si colorata, asigurand confort si ambianta placuta. Dispune de sistem de conditionare a aerului pe principiul a doua sezoane, cald sau rece.

3. In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip MINIBAR, specifice acestui tip de serviciu. Racitoarele mini-bar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici.

4. Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar intampla disparitia acestora, in incinta hotelului sau perimetrul exterior al proprietatii.

5. Potrivit procedurilor de lucru ale Hotelului, repartizarea camerelor se poate face numai cu o seara inainte, sau chiar in dimineata intrarii clientilor, in functie de structura si numarul camerelor similare ce urmeaza a fie eliberate (check-out) in ziua respectiva.

6. Ora de incepere a zilei hoteliere check-in, este de la ora 18.00 si ora de eliberare a camerei check-out, categoric nu poate fi mai tarziu de ora 12.00.
Tarifele pentru eliberarea tarzie a camerei (late check-out) sunt:
- intre orele 12.00-15.00 - 30% din tariful de receptie;
- intre orele 15.00-18.00 - 50% din tariful de receptie;
- dupa orele 18.00 - 100% din tariful de receptie;

Restaurant:
Serviciile de masa platite in avans (micul dejun si demipensiune pranz) se servesc exclusiv in regim bufet in perioada de sezon estival (01.07 -02.09.2022 pentru mic dejun , pranz ), iar in extrasezon si sezoanele intermediare se poate organiza bufet numai cu conditia intrunirii numarului minim de 40 de persoane inscrise la acest tip de masa. In cazul in care numarul minim de participanti pentru bufet nu este intrunit mesele se servesc la farfuriesau in regim a la carte, insa strict in limita bugetului alocat
.
Din ratiuni comerciale si sanitare, categoric nu se permite introducerea si consumul in spatiile publice ale hotelului, terase, bar, restaurant, a mancarurilor si bauturilor aduse din exterior. Managementul isi rezerva dreptul de a solicita persoanelor aflate in aceasta ipostaza sa paraseasca de indata aceste spatii.

Servirea meselor in regim bufet platite in avans se face numai intre anumite ore; conform orarului afisat la receptie.Principiul bufetului este acela al consumului fara restrictii de structura sau cantitate a preparatelor, insa exclusiv pe durata alocata si exclusiv in spatiul alocat. Pe durata sejurului, la mesele tip bufet, inclusiv micul dejun, nu este permisa scoaterea preparatelor sau bauturilor din perimetrul spatiilor alocate servirii mesei. Pentru cazurile exceptionale medicale se adreseaza sefului de sala.

Accesul in restaurant in vederea servirii meselor in regim bufet (micul dejun si pranz) se face in baza BRATARILOR de masa primite de la receptia hotelului si a listelor nominale, prin verificarea numelui si numarului camerei ocupate.

Suplimentul de demipensiune se comercializeaza conform numarului total de persoane (inclusiv copii) ocupante ale camerei. Nu se accepta vanzarea partiala din total numar ocupanti camera. Pentru copii sunt reduceri aplicabile in functie de varsta.

Lenjeria, prosoapele sunt dedicati exclusiv utilizarii in camera. Se interzice categoric scoaterea acestora din camera pentru utilizare pe plaja. Hotelul nu asigura prosoape pentru accesul la plaja.

Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face numai in spatiul special dedicat in limita celor 120 locuri disponibile. Accesul este controlat si se acorda pe principiul primul venit - primul servit, potrivit locurilor libere.Nu pot fi rezervate locuri de parcare la receptie sau la personalul de paza.
La iesirea din parcarea hotelului, oricand pe durata sejurului, locul de parcare nu poate fi retinut, la intoarcere accesul fiind posibil numai daca mai sunt locuri inca libere.

Conexiunea internet wireless este disponibila GRATUIT in camere si in toate spatiile publice ale proprietatii, inclusiv holuri, terase. Fiind o facilitate acordata gratuit, cu anumite limite tehnice, nu poate fi garantata viteza si constanta conexiunii in perioadele de maximasolicitare.

Politica animale de companie:


Accesul in incinta complexului, cu orice fel de animal de companie (papagal, iepure, pisica, broasca testoasa, caine si s.a.) presupune achitarea ,,Taxei pentru animal de companie, conform tarifelor afisate. Orice paguba produsa de animalul de companie, cade in sarcina apartinatorului. Cainii, chiar daca sunt de talie mica sau medie, trebuie sa aiba lesa pe suprafata propietatii, si nu pot fi lasati liberi. In perioada servirii meselor, nu este permis accesul animalelor de companie in incinta restaurantului.


Politica Mini-bar:
Camerele Hotelului Opal sunt dotate cu Mini-baruri. Acestea nu sunt frigidere sau mini frigidere si temperatura de racire nu este ca cea a unui frigider, ele sunt destinate exclusiv pastrarii de apa, bauturi racoritoare si bauturi alcoolice de mici dimensiuni. Supraincarcarea acestora cu alimente si alte produse perisabile determina nu numai defectarea utilajului, si va si pune sanatatea in pericol, prin consumul produselor astfel pastrate.

De anul acesta Consiliul Municipal Mangalia a introdustaxa de statiune care este 5 lei/pesoana/zi .

Avem rugamintea sa informati turistii(si turistii care audeja o rezervare) despre aceasta taxa suplimentara care va fiachitata la receptia hotelului in ziua cazarii.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie