Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Platinia, cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania, ofera tuturor oaspetilor sai o experienta autentica a luxului. Designul hotelului Platinia este unul contemporan, cu discrete note industriale, combinand intr-o maniera aparte materiale de calitate si finisaje pretioase, cu frumusetea bruta a betonului aparent.
Hotelul Platinia dispune de 121 de apartamente spatioase, cu suprafata pornind de la 55 mp si care poate ajunge pana la 320 mp pentru penthouse-ul de la ultimul etaj. Fiecare apartament beneficiaza de dotari luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum si o zona de living spatioasa cu birou de lucru accesorizat complet. Practic, toate apartamentele ofera un confort aparte in utilizarea acestora ca functiuni de hotel, dar in acelasi timp sunt cat se poate de potrivite si ca functiuni de birou, avand complet separata zona de dormit de zona de lucru.In plus, toate apartamentele dispun de balcon sau terase proprie, utile atat pentru fumatori, precum si pentru nefumatori. Un alt element de unicitate al Hotelului Platinia este reprezentat de terasa de la etajul 1, potrivita pentru social events.
Hotelul Platinia este parte a primului proiect imobiliar cu functiuni mixte din Cluj-Napoca, Platinia Shopping Center & Luxury Suites. Acest proiect este unul inovativ, realizand o imbinare functionala perfecta intre 3 tipuri de functiuni: rezidential, comercial si hotelier. Proiectul este amplasat pe o locatie plina de traditie pentru clujeni, si anume fosta Fabrica de Bere Ursus.
Serviciile premium si transformarea ospitalitatii in arte sunt principiile dupe care ne ghidam la Hotelul Platinia. Suntem o echipa de oameni entuziasti, comunicativi, profesionisti si orientati spre oaspetii nostri. Asteptem cu drag sa va putem spune Bine ati venit! in hotelul nostru, unde pasiunea noastra de a va oferi o experienta de lux este semnatura de baza a hotelului Platinia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie