Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Benitses Bay View


Descriere

Înconjurat de verdeaţă luxuriantă, Hotelul Benitses este situat la 800 de metri de plajă şi la doar 600 de metri de Palatul Achilleion. A/C available in each room - free Shuttle from hotel to the beach - free

Localizare

Benitses Bay View se afla in regiunea Gastouri, la 8 km de centrul orasului Corfu, la 7 km fata de Aeroportul International Ioannis Kapodistrias, la 9 km de portul din Corfu. Nu foarte departe, respectiv la 400 m fata de hotel exista cafenele, restaurante, supermarket-uri si magazine de suveniruri. In statia de autobuz din apropierea hotelului, opresc la intervale regulate autobuze, dar numai in lunile de vara.

Facilitati hotel

Hotelul Benitses Bay View combina cu succes frumusetea peisajelor, amabilitatea si ospitalitatea corfiana cu servicii de 3 stele, punand la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele  facilitati: receptie 24 h, parcare, internet Wi-Fi, seif, gradina, cafenea, restaurant, bar, piscina si teren de tenis.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt confortabile, amenajate modern si ofera vedere la mare sau la gradina. Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, telefon, internet Wi-Fi, TV si canale prin satelit, uscator de par, frigider si balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.