Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Guitart Central Park Resort & Spa

   Costa Brava, Spania


Descriere

Guitart Central Park Resort & Spa este locul ideal pentru o vacanta extrem de placuta si originala.Sport si agrement
Hotelul vă ofera un program variat si complet de activităţi recreative şi sportive pentru copii, tineri şi adulţi, activităţi de zi şi de noapte, asigurandu-va astfel o vacanta de vis.

Localizare
Hotelul este situat in centrul statiunii Lloret de Mar, la doar 250 de m de cea mai frumoasa plaja din statiune si 350 de plaja Fenals. In imediata apropiere a hotelului se gasesc foarte multe magazine, cluburi, baruri precum si o statie de autobuz.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de receptie 24 h, exchange, restaurant, bar, sala de conferinta, acces la internet, servicii medicale, servicii de spalatorie, Oaspeţii acestui hotel se vor bucura de grădini exotice şi frumoase, 5 piscine de dimensiuni diferite, cascade, terenuri de tenis, zona de sport, solar, sală de gimnastică şi multe terase spaţioase şi confortabile. Personalul politicos si  de inalta calificare al acestui hotel se va strădui sa va asigure o vacanta cat mai placuta si confortabila.