Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lux Me Grecotel White Palace


Descriere

White Palace, se află pe uimitoarea coastă de nord a insulei și oferă servicii si facilitati de calitate, satisfacand pretentiile chiar si celui mai pretentios client. Hotelul se ramarca datorita design-ului impresionant, teraselor deschise spațioase, camerelor luminoase, aerisite și vilelor pe plajă care reflectă frumusețea și eleganța. Hotelul Grecotel Lux.Me White Palace 5* este situat chiar pe plaja cu nisip in orasul Rethymnon si detine 333 de camere, patru piscine, o terasa ampla si doua terenuri de tenis.

Localizare

Hotel situat pe prima linie, la 75 km vest de aeroportul Heraklion, la 9 km de orasul Rethymno. Statia de autobuz aproape de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 3 restaurante (1 a la carte), Bouzouki Club, 3 baruri, cafenea/bar la piscina,3 piscine cu apa de mare (407,480 и 350 m2), teatru verde in gradina, camera pentru jocuri, magazin de bijuterii, coafor, sala de conferinte (70 persoane), schimb valutar, WiFi (in lobby, bar, restaurante gratuit), internet-spot (gratuit), inchiriere biciclete (in apropiere de hotel, contra cost)
parcare, tenis de masa, sala fitness, mini-golf, volei, gimnastica, aqua-aerobic, aerobic, volei pe plaja, program de animatie (6 zile/saptamana)
hidrobiciclete, canoe.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu baie cu cada, set cosmetice de baie, prosoape de plaja, foehn, aer conditionat centralizat cu controler individual, seif (gratuit), TV prin satelit, telefon, frigider sau mini-bar (contra cost), room-service (07:00 - 23:00, contra cost), curatenie in camera - zilnic
schimbarea lenjeriei si a prosoapelor - ecosistem, balcon sau terasa, pardoseala - gresie.

Facilitati copii

piscina pentru copii cu apa de mare (78 m2), mini club Grecoland programe de divertisment pentru copii, jocuri, concursuri, competitii (3-6 ani si 7-12 ani, 6 zile/saptamana), GrecoTeens (13-17 ani, iunie - septembrie), loc de joaca (ingradit, pardoseala - gazon), cafenea Tasty Corner (gratuit meniu pentru copii si bauturi nelimitate 11:00 - 17:00, copii 3-12 ani), discoteca, bona (la solicitare, contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.