Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hydramis Palace


Descriere

Hydramis Palace este un resort recomandat atat familiilor cu copii cat si cuplurilor. Hotelul se afla pe plaja din zona Kavros Georgioupolis, la aproximativ 20 km de orasul Rethymno. Plaja este de nisip si pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite pentru oaspetii hotelului. Facilitati camere: Hotelul ofera camere confortabile si dotate cu aer conditionat (inclus in perioada iunie-septembrie), mini frigider, televizor, telefon, acces internet prin cablu (gratuit), seif (contra cost). Hotelul dispune de restaurant, bar, piscina, piscina si loc de joaca pentru copii, acces internet WiFi in zona receptiei gratuit.

Localizare

Hotelul Hydramis Palace Beach Resort se afla pe malul marii în statiunea Georgioupolis, la aproximativ 40 km distanta de orasul Chania si la 15 km de orasul Rethymno. Complexul beneficiaza de un teritoriu vast, facilitati moderne si o amplasare pitoreasca, poate fi recomandat familiilor cu copii pentru un sejur estival.

Facilitati hotel

Hotelul ofera receptie nonstop, restaurant, bar, discoteca, terasa, gradina, acces internet, magazine, camera de bagaje, sali de conferinte si petreceri, programe de divertisment, piscina exterioara, piscina pentru copii, teren de tenis, tenis de masa, sala de fitness, beauty salon, sala de jocuri, teren de joaca, mini-club (copii între 4-12 ani), baby-sitter (la cerere), spalatorie, închirieri auto, parcare.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu mobilier modern, aer conditionat, TV, televiziune prin satelit, telefon, frigider, cada sau dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Asistenta medicala
Acces internet