Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MINOS HOTEL


Descriere

Această proprietate este situata la 3 minute de mers pe jos față de plajă. Situat aproape de centrul oraşului şi de plajă, acest hotel recent renovat oferă o atmosferă caldă şi servicii excelente. Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Fabulos 8.8 Booking.com

Localizare:
Hotelul este situat la 1,2 km de centrul istoric al orasului Rethymno, la 180 m de plaja din Rethymno si la 80 km de aeroport.

Facilitati hotel:
Receptie, restaurant, restaurant a la carte, cafenea, colt internet (contra cost), sala TV, lobby bar, bar la piscina, snackbar, restaurant la piscina, 2 piscine, sezlonguri si umbrele la piscina, minigolf, volei, tenis de masa, darts, teren de tenis, biliard, programe de animatie, magazin de bijuterii, parcare, gradina, masaj, schimb valutar, inchiriere masini, sporturi acvatice, acces internet wi-fi in zonele publice ale hotelului gratuit.

Facilitati camere:
Aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea (in camere superior), fierbator de apa (in camere deluxe si superior), balcon sau terasa, TV satelit, radio, telefon, canale de muzica, seif (contra cost), frigider, baie cu cada sau dus, halat de baie (in camere superior), uscator de par, acces internet wi-fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.