Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mr & Mrs White Crete Boutique Lounge Resort & Spa


Descriere

Hotelul Cretan Pearl Resort & Spa este un complex exclusivist, ce oferă facilități excelente și vedere asupra mării. Mr & Mrs White Crete Lounge Resort & Spa este un hotel de 5 stele, complet renovat, situat in partea vestica a insulei Creta, in Akrotiri, la o distanta de 1.9 km de plaja Stavros, 15 km de Chania si 10 km distanta de aeroport. Situat intr-o zona linistita si cu vedere panoramica la mare, hotelul va garanteaza cele mai frumoase apusuri de soare din zona. Hotelul dispune de 3 restaurante, 2 baruri, cafenea, centru spa, 2 piscine exterioare dotate cu umbrele, prosoape si sezlonguri, piscina si loc de joaca pentru copii, sala de fitness, magazine de suveniruri, capela, sali de conferinte, biciclete, internet wi-fi, parcare. Turistii mai pot beneficia de serviciul de room service, transfer de la si catre aeroport, inchiriere limuzina, masini si motociclete.Localizare
Hotelul este situat în partea estică a insulei Creta, la numai 10 km de aeroportul din Chania și 15 km de pitorescul oraș Chania. Renumita plajă unde s-a filmat celebrul film “Zorba Grecul”, se află la o distanță de 2 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi grădini exterioare cu palmieri și bananieri, parcare spațioasă gratuită, bar în lobby, pool bar, restaurant principal, șezlonguri și umbreluțe gratuit la piscină, 2 piscine exterioare cu apă de mare, o piscină exterioară pentru copii și 3 tobogane, sală de gimnastică, sală de bagaje, mini market, sală de conferințe complet echipată, centru SPA cu saună și hammam, acces Wi-Fi în zonele publice, serviciu de baby sitting (la cerere), serviciu de rent a car, sală special amenajată pentru organizare de nunți/evenimente.