Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOLIMAR DIAS


Descriere

Situat la 7 km de Rethimnon, hotelul Solimar Dias este la numai 50 de metri de plaja cu nisip alb din Adelianos Kampos. Atractiile includ un teren de tenis, un restaurant dotat cu aer conditionat si o piscina mare cu forma neregulata, cu o terasa pentru plaja. Aeroportul international al orasului Heraklion este la 80 km, iar aeroportul orasului Chania se afla la 70 km. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Hotelul se afla in regiunea Adelianos Kampos, la 7 km de orașul vechi din Rethymno, la 80 km de aeroportul internațional "Nikos Kazantzakis" din Heraklion, la 70 km de aeroportul din Chania. Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja, iar cel mai apropiat sat, Adele, este la 5 minute de mers pe jos si ofera magazine, restaurante, taverne si cluburi. La cativa pasi exista conexiuni de autobuz cu orasul Heraklion. 

Facilitati Hotel
WiFi gratuit in interiorul hotelului ( contra cost pentru acces in camera ), piscina in aer liber, plaja la 100 m, sezlonguri, umbrele, loc de joaca pentru copii, sectiune pentru copii in piscina, bar principal, bar la piscina, restaurant specializat in preparate cretane si bucatarie mediteraneana.

Facilitati Camere
Hotelul Solimar Dias pune la dispozitie 80 de camere de cazare, cu suprafete cuprinse intre 22 si 33 metri patrati, spatioase si elegant mobilate. Camerele sunt dotate cu aer conditionat individual, TV prin satelit, mini-frigider, baie / dus, uscator de par, set de baie, seif (taxa suplimentara), telefon direct (contra cost), Wi-Fi contra cost, balcon / terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.