Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sirios Village Luxury Hotel & Resort


Descriere

Avand o locatie linistita, hotelul Silini Suites 4* ofera conditii de cazare foarte bune si facilitati de agrement excelente pentru o vacanta de neuitat.

Localizare

Sirios Village Hotel este situat la 7 minute de mers pe jos față de plajă și la 4 km de centrul oraşului Chania. Aeroportul Internaţional Chania se găsește la 14 km de hotel. Oraşul litoral Platanias se află la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel

Complexul pune la dispoziția oaspeților o zonă mare cu piscină şi un teren de tenis, în mijlocul unor grădini luxuriante, acces la internet Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate şi parcarea privată gratuită, terasă la soare, grădină, prosoape de piscină, baie turcească/baie de aburi, masaj (cost suplimentar), sală de fitness, saună, restaurant (bufet), bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, seif (extra cost), mini-market propriu, lounge/cameră comună cu TV, transfer aeroport (cost suplimentar), aer condiţionat, încălzire, închirieri auto, personal multilingv (franceză, engleză standard, greacă, germană), loc de joacă pentru copii în aer liber.

Oaspeţii pot savura preparate tradiţionale din bucătăria cretană în restaurantul tip bufet al hotelului. De asemenea, există un restaurant à la carte, care oferă o gamă largă de vinuri. Barul Hotelului Sirios este ideal pentru a savura un cocktail seara lângă piscină.

Facilitati camere

Camerele şi apartamentele hotelului Sirios sunt mobilate cu gust, confortabile și spațioase, dotate cu aer condiţionat, TV LCD cu canale prin satelit, grup sanitar propriu, uscător de păr. Unele unităţi de cazare au vedere la Marea Cretei, iar altele au cadă cu hidromasaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie