Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thalassa Beach Resort ( Adults only)


Descriere

Situat pe plaja din Agia Marina, la 9 km de Chania, Thalassa Beach Resort este destinat exclusiv adulţilor și oferă servicii si facilitati de calitate oferind astfel posbilitatea petrecerii unei vacante romantice de neuitat. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai, un centru spa şi o piscină cu vedere la mare. Camerele cochete sunt dotate cu mini frigider, seif gratuit, TV-satelit, telefon cu linie directă, conexiune la internet wi-fi gratuită, baie cu cadă, articole de baie, uscător de păr.

Localizare

Hotelul Thalassa Beach Resort este destinat doar adulţilor şi este situat la nouă kilometri vest de centrul orașului Chania, pe coasta de nord, lângă plaja aurie din Agia Marina, unde oaspeții se pot bucura de vederea uimitoare la Marea Cretei de un albastru fără sfârșit . Supermarket-uri, magazine, restaurante, cafenele, baruri si cluburi de plajă sunt toate la câțiva pași de Thalassa Beach Resort.

Facilitati hotel

Hotelul oferă un centru spa şi o piscină cu vedere la mare, restaurant principal à la carte, snack bar şi o tavernă pe plajă unde se pot servi  gustări cu specific grecesc

Facilităţi camere

Camerele cochete au ferestre din podea până în tavan cu vedere superbă la mare, la grădină sau la zona continentală. Acestea sunt dotate cu podea cu parchet şi control climacteric, baie cu cu cadă, produse de îngrijire a corpului, uscător de păr şi oglindă cosmetică.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.