Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMAZONES VILLAGE SUITES


Descriere

Această proprietate este la 18 minute pe jos față de plajă. Situat pe panta dealului din satul tradiţional Piskopiano, la doar 1 km de Hersonissos, Amazones oferă camere bine echipate, cu balcon. Complexul include o piscină mare cu cadă cu hidromasaj şi un bar de cocteil la piscină. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Amazones Village Suites se află la mai puţin de 25 km de Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis şi la 27 km de Palatul minoan Cnossos.

Facilitati Hotel
Pe lângă piscina principală, Amazones Village are piscină pentru copii şi terasă din lemn la soare, spaţioasă, cu vedere panoramică la Marea Egee. Este disponibilă şi o sală de fitness.Mic dejunul tip bufet este servit zilnic în sala de mic dejun, iar restaurantul prepară mâncăruri internaţionale şi greceşti. Amazones are şi un lounge bar, care oferă băuturi reconfortante şi raki local.

Facilitati Camere
Suitele de la Amazones Village sunt amenajate cu rafinament, cele mai multe cu vedere la mare. Au aer condiţionat, chicinetă şi TV prin satelit. Unele suite oferă şi cadă spa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.