Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Agrabella 3* se afla in orasul istoric Hersonissos, la doar 3 minute distanta fata de plaja si ofera oaspetilor sai o acomodatie accesibila din toate punctele de vedere. Detine o piscina in aer liber, snack bar, restaurant cu servire in regim bufet, bar, acces wifi, room service, room service si check-in/check-out express. Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor teren de tenis cu nocturna, biliard, camera de jocuri, sporturi acvatice, volei de plaja, inchiriere de biciclete pentru explorarea mediului inconjurator.

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu frigider (contra cost in camera economy), Tv satelit, telefon, balcon, aer conditionat (contra cost 50 € camera economy/sejur).

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor doua lifturi, restaurante, baruri, piscina, bar la piscina, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, internet, seif (contra cost), salon TV.

Localizare
Hotelul Agrabella este situat in centrul statiunii Hersonissos, la 250 m distanta de plaja si la 25 km de aeroportul international Heraklion.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Room service
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Lift
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie