Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVELYN BEACH


Descriere

Evelyn Beach se afla situat la cativa metri de plaja, pe malul marii, la 500 m de centrul orasului Hersonissos. Hotelul este amplasat perfect pentru oaspetii care doresc sa experimenteze magnifica insula Creta. Aeroportul International din Heraklion se afla la 21 km. Evelyn Beach a fost preluat de managemnetul de la Golden Beach si, astfel, turistii de la Evelyn Beach vor face check in in Receptia hotelului Golden Beach, vor avea acces la Restaurantul, barul si plaja hotelului Golden Beach. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Evelyn Beach se afla situat la 16 minute de plaja, pe malul marii, la 500 m de centrul orasului Hersonissos.. Aeroportul International din Heraklion se afla la 21 km. Parcul acvatic este situat la 1 km distanta de hotel, iar alte atractii precum muzee si palate pot fi vizitate in zona.

Facilitati Hotel
WiFi in zonele publice ( contra cost ), gradina, terasa, plaja in fata hotelului, umbrele si sezlonguri ( contra cost ), bar, restaurant, oaspetii au acces la piscina unui hotel din apropiere ( contra cost ).

Facilitati Camere
Hotelul dispune de 76 de camere, mobilate modern si dotate cu aer conditionat, WiFi ( contra cost ), TV prin satelit, seif ( cost suplimentar ), frigider, baie privata cu uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.