Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Gouves Bay ofera clientilor piscina in aer liber, terasa la soare, camere cu vedere la mare sau la oras, la 7 km distanta de Hersonissos. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Seif contra cost

Localizare

Hotelul Gouves Bay se afla situat la 7 km de orasul Hersonissos, in timp ce Aeroportul International Heraklion se afla la o distanta de 12 km. Orasul Heraklion este la 16 km distanta.

Facilitati Hotel

Piscina in aer liber ( deschisa in sezon ), acces imediat la plaja, terasa la soare, terasa, gradina. Pentru alimentatie proprietatea ofera: Restaurant A la Carte, bar, snack bar cu meniuri pentru diete speciale. Hotelul detine facilitati pentru sporturi nautice, divertisment de seara, animatori, drumetii, scufundari, teren de tenis si altele. Parcarea si internetul WiFi sunt gratuite.

Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat si TV cu programe prin satelit, terasa sau balcon, iar unele camere au vedere la oras sau la piscina, baie privata, uscator de par, mini-frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.