Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KASSAVETIS HOTEL


Descriere

Hotelul Kassavetis, amplasat la malul marii se afla la 1 minut de plaja, in centrul regiunii Liman din Hersonissos. Locatia este perfecta pentru cei interesati de viata de noapte, restaurante si baruri. Proprietatea se afla la o distanta de 20 km fata de Aeroportul International din Heraklion. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Seif: 2euro/zi

Localizare
Hotelul Kassavetis, amplasat la malul marii se afla la 1 minut de plaja, in centrul  regiunii Liman din Hersonissos. Proprietatea se afla la o distanta de 20 km fata de Aeroportul International din Heraklion. La 100 m se afla un supermarket si la 200 m se pot gasi cafenele, patiserii si restaurante.

Facilitati Hotel
Hotelul are acces imediat la plaja, terasa la soare, mobilier de gradina, parcare gratuita, WiFi disponibil gratuit in intreg hotelul, 5 piscine, snack bar, bar, mic dejun in camera, lounge/camera TV comuna, camera de jocuri, restaurant Mc Donald's.

Facilitati Camere
Studiourile si apartamentele de la Kassavetis au aer conditionat si balcon privat. Acestea includ chicinets cu minifrigider si fierbator electric, precum si baie privata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par, garderoba / dulap, canapea, birou, TV prin satelit, radio, telefon. Unele unitati ofera vedere la Marea Cretei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.