Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pela Maria


Descriere

Pela Maria este un hotel mic, confortabil, acesta oferind o atmosferă caldă și prietenoasă. Administrat de o familie, oferă un mediu armonios și plăcut, care reflectă experiența îndelungată în serviciile de găzduire. Hotelul ofera 118 camere frumos mobilate si utilate. Fiecare cameră are baie privată, telefon, mini-frigider, TV cu recepție cu canale prin satelit, aer condiționat individual, seif în cameră și balcon sau terasă mobilată. Facilitatile hotel: Hotelul Pella Maria ofera acces internet (contra cost), o piscina exterioara cu apa dulce, sezlonguri si umbrele la piscina, restaurant, cofetarie, biliard, masa de tenis.

Localizare

Hotelul Pela Maria este situat în Hersonissos, la 28 km de aeroport. Stația pentru transport în comun, baruri, cluburi și magazine sunt chiar lângă hotel.  Hotelul a fost contruit în anul 1979 și renovat în 2016.

Plaja

Plaja publică cu nisip fin se află la 60 m de hotel. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă este de 8 euro/zi.

Facilitati hotel

Hotelul oferă turiștilor o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele gratuite, restaurant, bar și o sală de jocuri.

Facilitati camera

Hotelul este construit în stil cretan modern și conține unități de cazare confortabile și moderne, mobilier practic și un balcon cu o vedere impresionantă la mare. Camerele au în dotare televizor cu satelit, telefon, grup sanitar propriu, aer condiționat (7 euro/zi), TV, radio, mini bar (3 euro/zi), telefon, seif (contra cost), balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Rent-a-car
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )