Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL BELVEDERE HOTEL


Descriere

Amplasat pe o colina, hotel Royal Belvedere beneficiaza de una dintre cele mai bune locatii din Hersonissos. Distanta pana la plaja este de 500m iar zona animata cu restaurante si magazine este usor accesibila. Foarte bine 8.3 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 6 piscine exterioare ( una este de marime olimpica ), sezlonguri, parasolare si umbrelute, doua restaurante principale tip bufet suedez, doua snack baruri, 4 baruri, mini-market, magazin de suveniruri, buticuri, magazin cu bijuterii, camera de bagaje, schimb valutar, internet Wi-Fi gratuit, parcare privata, inchirieri masini, cabinet medical, receptie 24/7, centru fitness, sauna, masaje si tratamente de frumusete, mini golf, 2 terenuri de volei pe plaja, 3 terenuri de tennis iluminate, teren de baschet, animale de companie acceptate ( pana in 5 kg ), servicii de spalatorie si uscatorie (contra cost).