Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANTA MARINA


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Santa Marina se află la mai puțin de 50 m de plaja cu nisip din Agios Nikolaos și oferă o piscină și un restaurant cu terasă mobilată, lângă grădină. Accesul WiFi este gratuit la recepție. Hotelul este compus din 2 clădiri principale. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Lacul din Agios Nikolaos se află la 500 m, iar în centrul orașului veți găsi numeroase taverne, cafenele și magazine. Localitatea cosmopolită Elounda este situată la aproximativ 10 km. La cerere, sunt oferite tratamente de masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantul hotelului servește mâncăruri grecești și internaționale, pe care oaspeții le pot savura atât în zona de luat masa din interior, cât și lângă grădină. De asemenea, hotelul pune la dispoziție un bar cu lounge spațios și TV, oferind cafea sau diverse băuturi.