Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Stella Palace a fost construit in anii 2007-2008, elementele de structura moderne, regasindu-se in intreaga constructie. Situat la 17 km de aeroportul Heraklion, la 1 km de localitatea Analipsi, la 5 km de orasul Hersonissos. Hotelul Stella Palace are 2 piscine mari, plaja privata cu nisip in fata hotelului, terase cu vedere la mare, acces internet, amfiteatru, mini market, restaurant principal (masa bufet suedez bogat) si 3 seri tematice/saptamana, restaurant a la carte Elia- specific cretan ,piano bar, 2 baruri in zona piscinei (Kohili si Thalassa), 2 terenuri de tenis, teren de baschet, 2 mini terenuri fotbal, volei pe plaja, badminton, ping-pong, aerobic si aerobic in apa, biliard (contra cost), masaj (contra cost). Stella Palace Resort and Spa ofera 267 camere de diferite tipuri, toate dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon (cu plata), seif (contra cost), TV satelit, frigider, baie cu dus sau cada, uscator de par.

Localizare

Stella Palace este situat strategic, într-o zonă de litoral din Analipsis (la doar câteva minute de mers cu mașina de zona renumită si animata Hersonissos 4 km). Aeroportul international din Heraklion se gaseste la aproximativ 20 km, iar orasul Heraklion se afla la 25 km de complex.

Cele mai populare atractii sunt reprezentate de: Labyrinth Park (4,5 km), Water City (5,5 km), Nikos Kazantzakis Museum (16 km), Palatul Minoic din Knossos (16,4 km), Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (16,6 km), Muzeul Bătăliei pentru Creta (18,1 km), Muzeul de Arheologie Heraklion si Koules (18,3 km), Zidurile venețiene (18,6 km), Muzeul de Istorie a Cretei (18,9 km).

Facilitati hotel

In incinta hotelului oaspetii au la dispozitie 2 piscine cu apa dulce pentru adulti (1000 mp și 1350 mp), 3 piscine pentru copii (2 dintre acestea cu tobogane), piscină interioară (cost suplimentar), loc de joaca si mini club, terase cu vedere la mare, zonă de plajă privată, acces internet, amfiteatru, mini market, piano bar, 2 baruri in zona piscinei (Kohili si Thalassa), restaurant (à la carte şi bufet), snack bar, bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), săli de conferinţă şi petreceri (cost suplimentar), aer condiţionat, magazine (în unitatea de cazare), închirieri auto, capelă/altar, seif (cost suplimentar), lift, camere de familie, bărbier/salon de frumuseţe, ziare (cost suplimentar), room service, babysitting/servicii pentru copii (cost suplimentar), cameră de bagaje, check-in/check-out express, recepţie deschisă nonstop, personal multilingv.

Stella Palace Resort a fost creat în întregime pentru a satisface nevoile și visele copiilor. Tot sezonul, personalul calificat oferă supraveghere pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani și, împreună cu activitățile și competițiile speciale pentru copii, creează o experiență de vacanță magică.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere cu design elegant, oferă confort de lux și facilități elegante de înaltă calitate, care creează o senzație de seninătate și relaxare absolută, majoritatea oferind vedere la mare sau la piscina. Camerele standard sunt dotate cu balcon, aer condiționat individual controlat, telefon cu linie directa, TV prin satelit, seif (contra cost), baie privata, facilități de baie, uscator de par, prosoape pentru plaja si papuci, spălătorie (contra cost) mini frigider, apel de trezire, acces Wi-Fi la internet, servicii de concierge, serviciu zilnic de menaj.

Activitati/Divertisment

In incinta resortului oaspetii au la dispozitie 2 terenuri de tenis, teren de baschet, 2 mini terenuri fotbal, volei pe plaja, ping-pong, aerobic si aerobic in apa, biliard (contra cost), masaj (cost suplimentar), spa și centru de wellness (contra cost), sală de fitness (cost suplimentar), saună (contra cost), divertisment de seară, club pentru copii, mini golf, darts, tenis de masă, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Room service
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Lift
Camere familii
Camera pentru bagaje
Sporturi
Loc de joaca pt copii
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie