Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WYNDHAM GRAND CRETE MIRABELLO BAY


Descriere

HotelUL Mirabello Beach & Village 5* este situat la 70 km de aeroportul orasului Heraklion, la 200 km de aeroportul orasului Chania, la 2 km de centrul orasului Agios Nikolaos. In 2005 a fost reconstruit complet. Hotelul este compus din cladirea principala de 6 etaje- pe plaja, si un complex de bungalow-uri-peste drum, legate printr-o pasarela. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare:
Hotelul Dessole Mirabello 5* este situat la 70 km de aeroportul orasului Heraklion, la 200 km de aeroportul orasului Chania, la 2 km de centrul orasului Agios Nikolaos.

Facilitati hotel:
Un hotel modern, cu camere frumos amenajate, spatiu bine îngrijit si o atmosfera placuta. Se afla pe malul Agios Nikolaos, cu o minunata vedere spre golful Mirabello. La 2 km de centrul statiunii, unde se gasesc numeroase magazine, baruri, restaurante. Recomandat pentru vacantele active ale familiilor si tinerilor. Printre facilitati se numara: 2 restaurante, taverna cu vedere panoramica spre golful Mirabello, 6 baruri, 2 piscine exterioare, parcare, sala de conferinte.

Facilitati camere:
Dessole Mirabello Beach Hotel dispune de 176 camere, iar Dessole Mirabello Village Hotel dispune de 135 camere. Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, aer conditionat, TV, mini-frigider, seif, balcon sau terasa, wi-fi (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.