Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lebada Luxury Resort and Spa


Descriere

Profil: Familie si copii

Localizare: Lebada Luxury Resort & SPA, este cel mai nou si cel mai exclusivist hotel din inima rezervatiei naturale Delta Dunarii, pe bratul Sulina in localitatea Crisan, la intersectia cu Dunarea Veche in localitatea Crisan, la mila 13,5.

Descriere: Resortul beneficiaza de o pozitionare privilegiata, din care oaspetii pot explora neingradit biosfera Deltei Dunarii. Recunoscut ca singurul resort de 5 stele din Delta Dunrii, Lebda Luxury Resort & SPA este o oaz magic de relaxare, care ofer un echilibru perfect intre lux, natur si stil de viat. Combinand privelistea insular impresionant cu designul ultramodern,in camere duble, apartamente si bungalow-uri ale resortului te asteapt cu servicii si facilitti de lux, cazare, piscina si SPA in inima Biosferei Deltei Dunrii. Resortul se bucura de toate facilitatile unui complex modern de 5 stele, camere spatioase, mari, dotate cu tehnologie de ultima generatie.
Lebda Luxury Resort & SPA valorific esenta naturii slbatice si a serviciilor de cinci stele, pentru o cazare de lux in Delta Dunrii. Transferul pan la hotel este asigurat contra cost cu brci de vitez de la Murighiol, intr-o cltorie senzational pe canale. Pentru confort sporit si un plus de extravagant, v oferim servicii pentru limuzin si elicopter.

Cazare:
Imprtite in 17 categorii, toate camerele luxoase beneficiaz de aer conditionat, WiFi gratuit, minibar, seif, izolare fonic, TV cu ecran plat, canale prin satelit, cad sau dus, usctor de pr si fier de clcat. Din dragoste pentru escapadele de vis din Delta Dunrii, decorul combin elemente elegante, naturale si ultramoderne. Rafinate si functionale pentru intreaga familie, majoritatea camerelor ofer vederea unic a Dunrii sau acces la o grdin privat.
Lebada Luxury Resort & SPA poate caza pana la 400 de oaspeti simultan, in 175 de camere single, duble, apartamente,
bungalow-uri si casute in copac. Camerele sunt spatioase, cu dimensiuni intre 18 si 36 mp, iar apartamentele pot ajunge chiar si la 110 mp.
Camera dubla Loft King este situata la mansarda are in dotare pat matrimonial, fara posibilitate pat suplimentar. Suprafata: 24.3 mp.
Camera dubla Executive Loft king este situata la mansarda are in dotare pat matrimonial, cu posibilitate amplasare pat suplimentar. Capacitate maxima 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani. Suprafata 27.5 mp.
Camera dubla King cu pat matrimonial, fara posibilitate pat suplimentar. Suprafata 16.4 mp.
Camera dubla Executive Loft Twin situata la mansarda are in dotare 2 paturi twin. Capacitate de cazare 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani, se poate amplasa pat suplimentar. Suprafata 33.1 mp.
Camera dubla Executive King are in dorare pat matrimonial, are vedere la gradina sau la Dunare, cu balcon. Capacitate de cazare 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani, se poate amplasa pat suplimentar. Suprafata 40.6 mp.
Camera dubla Executive Twin cu 2 paturi Twin, are vedere la gradina sau la Dunare. Capacitate de cazare 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani, se poate amplasa pat suplimentar. Suprafata 28.6 mp.
Camera dubla Deluxe King are in dotare un pat matrimoniala si o canapea extensibila, are vedere la gradina sau la Dunare. Suprafata: 32 mp.
Camera dubla King Garden cu pat matrimonial, are vedere la gradina sau la Dunare, fara balcon. Capacitate de cazare 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani, se poate amplasa pat suplimentar. Suprafata 22.2 mp.
Junior Suite are in dotare pat matrimonial si canapea extensibila in living, cu vedere la gradina sau la Dunare, fara balcon, fara usa intre camere. Suprafata 31.5 mp.
Junior Loft suite situat la mansarda are in dotare pat matrimonial si canapea extensibila in living, fereastra de tavan cu vedere la gradina resortului, cu usa intre camere. Suprafata: 40.7 mp.
Suita cu 2 dormitoare, fiecare dormitor cu pat matrimonial, vedere la gradina sau la Dunare. Suprafata 34.2 mp.
Suita Loft la mansarda cu 2 dormitoare, situate la mansarda, fiecare dormitor cu pat matrimonial, vedere la gradina sau la Dunare. Suprafata 34.2 mp.
Senior suite format din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, balcon, fara usa intre camere, cu vedere la gradina sau la Dunare. Suprafata: 45.3 mp.
Camera dubla VIP Garden cu pat matrimonial, gradina privata. Capacitate de cazare 2 adulti si 1 copil 0-12.99 ani, se poate amplasa pat suplimentar. Suprafata 35 mp.
Suita VIP Garden are in dotare pat matrimonial si canapea extensibila in living, gradina privata cu vedere la Dunare. Suprafata 51.9 mp.
Bungalow are in dotare pat matrimonial si canapea extensibila in living, terasa privata cu vedere la Dunare. Suprafata: 23.8 mp.
Resortul se bucura de toate facilitatile unui complex modern de 5 stele, camere spatioase,
mari, dotate cu tehnologie de ultima generatie.


Este locatia perfecta atat pentru intalniri de business cat si pentru
weekend-uri si vacante relaxante in familie.Toate unitatile de cazare au un
design deosebit, cu insertii naturale, complimentand si contopindu-se cu
peisajul natural in care este pozitionat resortul, fiind dotate la standarde de
5 stele. Baile proprii sunt spatioase, iar camerele aerisite ascund intimitatea
unui pat relaxant, confortabil, udat de lumina naturala care patrunde
indiscret prin ferestrele largi ale incaperii.

Politica copii:- pentru copiiicu varsta cuprinsa intre 7 ani si 12.99 ani cazati in aceeasi camera cu parintii, cu pat suplimentar/canapea extensibila se achita un supliment de 15 euro/copil si 7.5 euro/mic dejun
- pentru primul copil cu varsta de pana la 6.99 anicazat in camera parintilor (fara pat suplimentar) nu se percep taxe
- pentru familiile cu 2 sau mai multi copii cu varste de pana la 6.99 ani se vor aloca tipuri de camere cu canapea estensibila si se va achita un supliment de 15 euro/noapte incepand cu al doilea copil
- pentru a 3 a sau a 4 a persoana adulta sau copil mai mare de 13 ani cazate in camera cu canapea extensibila se va percepe suma de 30 euro/noapte, persoana, cu mic dejun inclus
- copii pana in 7 ani, au gratuitate la pranz, cina si transferul cu barca
- copiii intre 7.12.99 ani, vor achita 15 euro pranz/zi, 17.5 euro cina/zi si 14 euro transferul cu barca
- gratuitatea meselor sau reducerea pentru copii sub 7 ani, se aplica in situatia in care adultii care ii insotesc au achizitionat masa in regim de demipensiune sau fullboard
- copiii peste 13 ani vor fi considerati adulti


Transfer:
Transfer Shared catre si dinspre locatie, se face cu ambarcatiunile proprii, cu capacitate intre 4-20 persoane. Acest transfer se face dupa un program cu ore prestabiliteLocul de imbarcare: parcare Lebada Luxury Resort and Spa, localitatea Murighiol (vis a vis de Laguna Albastra, langa Puflene Resort)
- parcarea este privata, supravegheata 24h/24h si este fara costuri
- timeing-ul poate varia din cauza conditiilor de trafic independente
- receptia hotelului va contacta turistii pentru confirmarea/reconfirmarea orei si locului de preluare, cu cel putin 24 de ore inainte de check-in
- disponibilitatea de preluare din Murighiol poate fi modificata in functie de conditiile meteorologice (inghet sau secare canale)
- din motive de siguranta pentru oaspetii nostri in vederea transferului de ambarcatiuni, sunt acceptate bagaje cu o greutate maxima de 20 kg/adult si 10 kg/copil
- barcile sunt supravegheate video
- accesul cu bauturi si alimente din afara resortului este strict interzis
- pentru transfer, turistii se obliga sa anunte intarzierea (nu mai mult de 5 min), dupa trecerea celor 5 min, ambarcatiunea va pleca
- in cazul in care se va intarzia mai mult de 5 minute, turistii vor prelua urmatorul transfer sau pot solicita un transfer privat (timp de asteptare- aprox 1h si cost de 900 lei/sens/ambarcatiune max 6 persoane capacitate)
- daca turistii nu anunta intarzierea, ambarcatiunea va pleca la ora stabilita, urmand sa fie imbarcati la cursa urmatoare
Transfer privat cu preluare din Murighiol (include sampania si apa pentru adulti si suc Granini pentru copii)
- de zi (preluare la maxim ora 20.00)
ambarcatiune intre 1-5 persoane-900 lei/sens
ambarcatiune intre 6-10 persoane- 1100 lei/sens
ambarcatiune intre 11-15 persoane- 1400 lei/sens
- de noapte (preluare dupa: ora 19.00 in octombrie, ora 18.00 in noiembrie, ora 17 in perioada decembrie-martie, ora 20.00 in perioada aprilie-septembrie)
ambarcatiune intre 1-5 persoane- 1800 lei/sens
ambarcatiune intre 6-10 persoane- 2200 lei/sens
ambarcatiune intre 11-15 persoane- 2800 lei/sens
- intarzierea turistului/turistilor la transfer privat se taxeaza cu 50 euro/ora
- anularea transferului privat cu pana la 2 ore inainte de preluare este gratuita, iar in mai putin de 2 ore se taxeaxa 50%

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie