Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Conrad Dubai


Descriere

Situat în centrul cartierului financiar şi comercial din Dubai, Conrad Dubai oferă unităţi de cazare mobilate elegant. Hotelul are vedere panoramică la Golful Persic şi la Bulevardul Sheikh Zayed, precum şi piscină în aer liber şi sală de sport.

Localizare

Dubai World Trade Centre este la o plimbare de 2 minute, iar aeroportul internațional Dubai se află la 20 de minute cu mașina de Conrad Dubai.

Facilitati Hotel

Oaspeții pot savura preparate dintr-o mare varietate de bucătării, de la cele internaționale, oferite la Ballarò, la selecția mare de vinuri și meniul parizian modern, de la Cave. Purobeach Urban Oasis oferă opțiuni culinare sănătoase. Facilităţile spa de la Conrad sunt disponibile la cerere. Proprietatea oferă parcare gratuită cu valet. Piscină în aer liber şi sală de sport.

Facilitati Camere

Toate unităţile de cazare au decor elegant şi modern. Suitele includ living separat, sistem audio surround marca Bose®, iPod docking station şi aparat de cafea Nespresso®. Baia este dotată cu TV cu ecran plat, cadă şi duş cu efect de ploaie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.