Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elite Byblos Hotel


Descriere

Acest hotel este situat în centrul cartierului Al Barsha, la o plimbare de 5 minute de Mall of the Emirates. Proprietatea are o piscină în aer liber şi un centru de fitness. Conexiunea WiFi este gratuită în toate camerele şi în zonele publice.

Localizare

Hotelul Auris Plaza este situat la 10 minute de mers cu mașina de Parcul Acvatic Wild Wadi și la 15 km de faimosul Dubai Mall.

Facilitati Hotel

Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber și centru de fitness. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate camerele şi în zonele publice. Recepţia cu program nonstop oferă informaţii turistice şi un depozit de bagaje. Hotelul oferă parcare cu valet gratuită. Restaurantul Didon asigură o gamă largă de preparate internaţionale şi arabe, cu opţiuni à la carte şi tip bufet. Room service este disponibil nonstop. Al Barsha este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de Cumpărături, Magazine de îmbrăcăminte și Cumpărături de mărci de lux.

Facilitati Camere

Camerele și suitele spațioase de la Hotelul Auris Plaza au aer condiționat și zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Acestea includ lenjerie de pat și perne deluxe, iar baia este prevăzută cu halate și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.