Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fairmont Ajman


Descriere

Acest complex de 5 stele este situat în oraşul Ajman din Golful Arabic şi oferă acces la o plajă cu nisip de 200 de metri. Fairmont Ajman are o piscină infinită foarte mare și un centru spa cu o gamă largă de tratamente originale. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi atât în hotel, cât şi în camere.

Localizare

Aeroportul Internațional Dubai este la 31 km. Bulevardul Corniche se află la 5 minute de mers pe jos de Fairmont Ajman. Proprietatea este la 30 de minute de mers cu maşina de Emiratul Dubai, celebru pentru atracţiile sale de renume mondial.

Facilitati Hotel

Fairmont Ajman oferă 7 restaurante și lounge-uri. Restaurantul turcesc serveşte preparate turcești populare, într-un cadru otoman tradiţional. Spectrum oferă bucătărie deschisă şi preparate din bucătăria internaţională. Oaspeţii pot fuma narghilea într-un lounge în aer liber, cu vedere la mare.

Facilitati Camere

Toate camerele şi suitele au vedere foarte frumoasă de anvergură la mare. Fiecare unitate de cazare este amenajată luxos, cu lenjerie de pat plușată şi facilităţi ultramoderne. Baia somptuoasă are cadă și duș cu efect de ploaie separat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.