Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBIS ONE CENTRAL


Descriere

Deschis 2017 - Ibis One Central este situat chiar lângă Sheikh Zayed Road, în mediata apropiere a Centrului internațional de expoziții și convenții din Dubai. Hotelul se află la câțiva pași de stația de metrou World Trade Centre și la doar 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai (DXB). De asemenea, hotelul se află în apropiere de Burj Khalifa, Dubai Mall și plaja Jumeirah. Oaspeții au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer la principalele centre comerciale și plaja Jumeirah Beach. www.accorhotels.com Localizare:
Ibis One Central este situat chiar lângă Sheikh Zayed Road, în mediata apropiere a Centrului internațional de expoziții și convenții din Dubai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspetii pot savura o gama larga de preparate inovatoare din bucataria asiatica fusion la Wok and Co, iar incepand din luna aprilie se pot relaxa la Cubano-Lito Bar and Grill care ofera bauturi de semnatura si spectacole de muzica live. Hotelul se afla la cativa pasi de statia de metrou World Trade Centre si la doar 15 minute de mers cu masina de Aeroportul International Dubai (DXB). De asemenea, hotelul se afla in apropiere de Burj Khalifa, Dubai Mall si plaja Jumeirah. Oaspetii au la dispozitie un serviciu gratuit de transfer la principalele centre comerciale si plaje.