Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis Hotel Al Barsha Dubai


Descriere

Ibis Al Barsha ofera camere spatioase, izolate fonic, amplasate de-alungul Sheikh Zayed Road. Proprietatea pune la dispozitie oaspetilor un restaurant, o cafenea, 2 baruri si parcare privata.

Localizare

Acest hotel Ibis este la mai puțin de 500 m de spitalul Al Zahra și la câteva minute de stația de metrou Sharaf DG. Aeroportul Internațional Dubai și zona liberă Jebel Ali sunt la aproximativ 25 km, iar Mall of the Emirates la aproximativ 2 km distanță.

Facilitati Hotel

Oaspeții se pot bucura de tarif internațional la restaurantul hotelului Ibis Al Barsha și pot alege dintr-o varietate de băuturi la oricare dintre cele 2 baruri ale sale. Cafeneaua hotelului oferă o selecție de cafele și ceaiuri.

Facilitati Camere

Toate camerele cu mochetă sunt dotate cu aer condiționat și sunt dotate cu un TV prin satelit cu ecran plat, montat pe perete, și Wi-Fi. Fiecare unitate are, de asemenea, un birou și o baie privată cu uscător de păr. Apă minerală gratuită este oferită în fiecare cameră.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.