Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeirah Zabeel Saray


Descriere

Situat în partea de vest a celebrului Palm Jumeirah, acest complex oferă vedere la Golful Arabic şi camere de lux cu balcon privat. Facilităţile includ o piscină în aer liber, 10 restaurante şi un bar.Este o alegere excelenta pentru familiile cu copii, avand acces gratuit si nelimitat la Aquaparcul Wild Wadi. www.jumeirah.com CINA DE REVELION ESTE INCLUSA IN PRET!

Localizare

Situat în partea de vest a celebrului Palm Jumeirah, acest complex oferă vedere la Golful Arabic şi camere de lux cu balcon privat.

Facilitati Hotel

Jumeirah Zabeel include 10 restaurante care oferă specialităţi din întreaga lume, cum ar fi bucătăria turcească la Lalezar sau delicatese de inspiraţie italiană la Plaj, cu vedere la Golful Arabic. Barul Voda serveşte o selecţie largă de tipuri de votcă într-un decor elegant.Oaspeţii se pot bucura de o mare varietate de tratamente la Talise Ottoman Spa, care include cea mai mare baie turcească din Orientul Mijlociu. Oaspeţii amatori de mişcare se pot bucura de facilităţi sportive, cum ar fi centru de fitness, tenis şi ciclism.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Jumeirah Zabeel Saray sunt decorate în stil otoman, cu podea cu parchet şi tavan înalt. Acestea sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia privată are cadă de marmură .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.