Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

New Moscow Hotel Dubai


Descriere

Acest hotel de 4 stele este o proprietate de familie aflată pe strada plină de viaţă Al Maktoum, la numai 3 km de Aeroportul Internațional Dubai. Pune la dispoziție o piscină în aer liber și un centru de fitness.

Localizare
Hotelul Moscow se află în centrul zonei Deira, în apropiere de multe dintre centrele comerciale importante ale orașului. Clubul de golf Dubai Creek este situat la numai 2 km, iar Dubai World Trade Centre se află la 7 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel
Cele 3 restaurante ale Hotelului Moscow includ localul Hero’s Sports Bar, un loc perfect pentru iubitorii de sporturi. De asemenea, Tolstoy Lounge Bar oferă o atmosferă perfectă pentru relaxare şi conversație, având vedere la intrarea Hotelului Moscow şi o bibliotecă excelentă cu o colecţie de volume de L. N. Tolstoi. După cină, oaspeţii își pot petrece noaptea în discoteca Red Square

Facilitati Camere
Toate camerele Hotelului Moscow au aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și facilități pentru prepararea de băuturi calde. Suitele oferă baie proprie cu cadă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.