Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIGNATURE 1TECOM


Descriere

Somewhere Hotel Tecom este situat în Tecom, la numai 5 minute de Mall of the Emirates şi oferă camere cu aer condiționat și parcare privată gratuită. Hotelul are o piscină în aer liber disponibilă pe tot parcursul anului, o terasă la soare şi un bar unde oaspeţii pot savura băuturi. www.somewhere-hotels.com Booking: Foarte Bine 8,4

Localizare:

Ibn Battuta Mall se află la 8 km de Signature 1, iar Galleria Shopping Mall este la 14 km. Aeroportul Al Maktoum (DWC) se află la 40 km de hotel, iar Aeroportul Dubai este la 30 km. Mall of the Emirates este la 6 minute cu mașina. 

Facilitati hotel:

Hotelul are o piscină în aer liber disponibilă pe tot parcursul anului, o terasă la soare şi un bar unde oaspeţii pot savura băuturi.

Facilitati camere:

Toate camerele au zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și birou. De asemenea, camerele sunt dotate cu minibar şi fierbător electric cu ceai sau cafea din partea casei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.