Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Saadiyat Rotana Resort & Villas- Abu Dhabi


Descriere

Saadiyat Rotana Resort & Villas este o proprietate unică de 5 stele, cu aspect regal, situată pe magnifica insulă Saadiyat din Abu Dhabi, pe o plajă superbă de 9 km, acoperită cu nisip alb. Cu o arhitectură inedită în stil arab modern și vedere liberă la Golful Arabic, acest complex luxos înconjurat de palmieri unduitori și ape liniștite oferă o oază de relaxare ideală atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru participanții la diverse întruniri, conferințe sau expoziții.

Localizare

Al Sa'Diyat - Abu Dhabi - Emiratele Arabe Unite

Facilitati Hotel

Saadiyat Rotana Resort & Villas se remarcă de asemenea prin cele 8 localuri moderne ale sale, care oferă mâncăruri din ingrediente proaspete, savori autentice și experiențe culinare inovatoare. Astfel, puteți alege să luați masa la Si Ristorante Italiano & Bar, primul restaurant italian de pe insula Saadiyat, la Hamilton’s Gastropub, un local de noapte animat care servește bere și preparate clasice din bucătăria britanică/americană, sau la Turtle Bay Bar & Grill, care are un bar impresionat pe acoperiș. Proprietatea găzduiește și alte localuri, ce pot satisface gusturile și preferințele tuturor oaspeților.

Facilitati Camere

Cele 327 de camere și suite, precum și cele 13 vile amenajate pe plajă au un design de un lux rafinat, ce îmbină eleganța nepretențioasă cu stilul contemporan pentru a crea o ambianță litorală destinsă. Proprietatea asigură unități de cazare de diverse tipuri, printre care se numără camerele Executive Club Rotana, ai căror oaspeți se bucură de beneficii suplimentare și servicii personalizate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.