Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sofitel Abu Dhabi Corniche


Descriere

Sofitel Abu Dhabi Corniche are o piscină, un centru spa cu saună și sală de fitness și vedere la insula Lulu și la Golful Persic. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la conexiunea WiFi în tot hotelul.

Localizare

Centrul comercial Abu Dhabi Mall se află la 5 minute de mers cu mașina de Sofitel Abu Dhabi Corniche, iar la centrul comercial Marina Mall se ajunge cu mașina în 15 minute. Hotelul oferă acces gratuit și un serviciu de transfer cu autobuzul la plaja Corniche (pornire de la hotel, prosoape gratuite, apă și bilet de intrare pe plajă). Autobuzul de transfer ajunge și la centrele comerciale Marina Mall și Yas Mall și la parcul de distracții Ferrari World.

Facilitati Hotel

Centrul de wellness oferă, de asemenea, diferite tratamente și masaje și include un spa cu servicii complete, o sală de fitness, o saună și o baie de aburi.

Facilitati Camere

Fiecare dintre unitățile cu aer condiționat de la Sofitel Abu Dhabi are vedere la Golful Persic și la oraș. Toate sunt dotate cu un TV cu ecran plat de 40 inch cu canale prin cablu premium. Baia lor privată include o cadă, un duș separat, cu efect de ploaie și un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.