Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Cove Rotana Resort


Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. The Cove Rotana Resort beneficiază de o locație idilică pe malul mării în golful mic Ras Al Khaimah, îmbinând farmecul tradițional cu unicitatea culturii arabe. Acesta oferă vedere la Golful Persic și pune la dispoziție 2 restaurante, 4 baruri și o plajă privată de 600 de metri. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în zonele publice ale complexului.

Localizare

The Cove Rotana Resort este situat la doar câteva minute de mers cu mașina de Aeroportul Ras Al Khaimah și la 45 de minute de Dubai, utilizând drumul proaspăt construit Sheikh Mohammed Bin Zayed.

Facilitati Hotel

Restaurantele de la Cove Rotana Resort - Ras Al Khaimah oferă opțiuni extinse tip bufet internațional, cu arome orientale și preparate din bucătăria mediteraneană. Oaspeții pot savura gustări ușoare și băuturi la barul de pe plajă și de lângă piscină.

Clubul de fitness și wellness Bodylines cuprinde o sală de fitness ultramodernă şi cursuri de fitness. Sunt disponibile numeroase sporturi nautice, excursii de pescuit şi golf, iar clubul de copii Flippers oferă un serviciu de supraveghere a celor mici.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt mobilate în stil arab modern. Acestea au TV cu ecran plat cu canale prin satelit și zonă de relaxare. Unele camere au terasă sau balcon privat. Vilele luxoase oferă vedere la grădină sau lagună, iar unele au piscină privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.