Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Ritz Carlton, Abu Dhabi Grand Canal


Descriere

Ritz-Carlton Abu Dhabi se află în mijlocul unor grădini amenajate și are plajă privată cu vedere la Grand Canal și arhitectura cu influențe renascentiste. Hotelul pune la dispoziție piscină în aer liber, sală de sport și 8 restaurante.

Localizare

Insula Yas se află la 20 de minute de mers cu mașina de Ritz-Carlton Abu Dhabi. Marea Moschee Sheikh Zayed este la 5 minute de mers pe jos. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Cele 8 restaurante de la Ritz-Carlton servesc mâncăruri mediteraneene, panasiatice și din Orientul Mijlociu. Oaspeții beneficiază de room service nonstop.

Espa Spa oferă baie de aburi, hamam, salon de coafură și înfrumusețare și 15 camere de tratament pentru masaje de relaxare. Clubul de sănătate este dotat cu o gamă de echipamente cardiovasculare și greutăți.

Facilitati Camere

Toate camerele se deschid spre grădină cu vegetație luxuriantă, cu vedere directă la piscină, grădini sau Grand Canal. Fiecare cameră oferă TV cu canale prin satelit, aparat de cafea Nespresso, minibar și facilități de călcat. Vila include terasă și living mare, cu zonă de luat masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.