Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Marina Royal Palace este situat la doar 50 de metri de plajă și la 200 de metri de centrul resort-ului, iar împreună cu hotelurile Marina Beach, Pelikan, Holliday Village și Belleville formează complexul Duni Resort.

Facilitati Hotel

Marina Royal Palace pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități: recepție, birou de schimb valutar, seif la recepție (cotra cost), aer condiționat în zonele publice, magazine, spălătorie. Restaurantul principal, lobbu barul, barul de la piscină, piscinele exterioară și interioară pot fi folosite doar de oaspeții cazați la Marina Royal Palace. În plus, oaspeții hotelului pot folosi oricare dintre facilitățile oferite de complexul Duni Resort. Facilități contra cost: centru SPA, sky bar ce servește băuturi de import, sală de conferințe, Wi-Fi.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de următoarele facilități: aer condiționat, TV prin satelit, telefon, minibar, seif (contra cost), baie cu cadă și uscător de păr, balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Receptie 24h
Piscina interioara

Locatie