Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORALIS


Descriere

Unitatea dispune de 17 camere duble, 7 camere triple si 3 apartamente, toate mobilate si dotate dupa standardele cele mai inalte. Camerele au vedere spre mare, in fiecare zi personalul intrand pentru a face curatenie. Apartamentele sunt prevazute cu baie cu cada, iar camerele cu bai cu cabine de dus. Unitatea este deschisa si in extrasezon, inclusiv iarna.
Restaurantul de 160 de locuri se transforma in autoservire vara, si in a la carte iarna. Dispune si de pizzerie, cofetarie si gelaterie. Unitatea poate organiza si mese festive, nunti, botezuri, conferinte.

Servicii masa: mic dejun a la carte (30 lei/zi/persoana) inclus in tariful de cazare, pranz 50 lei/zi/persoana, cina 50 lei/zi/persoana - sub forma de bonuri valorice.
NOTA: in perioada 14.07-25.08.2023 este obligatorie valorificarea cazarii cu demipensiune.

Facilitati cazare: internet wireless, parcare, terasa.

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Facilitati copii in camera dubla cu 2 adulti:
- copiii intre 0-11.99 ani, achita 50 lei, taxa consum utilitati, fara pat suplimentar asigurat si fara mic dejun, acesta fiind fisa cont
- un copil intre 12 - 17.99 ani, se achita obligatoriu 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat si mic dejun intreg




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.