Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Steaua de Mare


Descriere

Profil: Confort
Situare: Beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, in vecinatatea plajei (50 m), la extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord.

Info: Complexul are o capacitate de cazare de peste 900 de locuri, fiind format din trei hoteluri (Delfinul 3 stele, Meduza 3 stele, Aqvatonic 4 stele) si una dintre cele mai moderne baze de tratament de pe litoralul romanesc, Aqvatonic Med Spa&Wellness.

Plaja a fost latita in anul 2015. Complex Steaua de Mare este prima unitate de cazare din Eforie Nord care a introdus pachetele turistice de tip All inclusive, destinate atat familiilor cu copii, cat si celor care doresc sa petreaca o vacanta la malul marii fara griji, avand toate serviciile asigurate.

HOTEL DELFINUL 3* / MEDUZA 3*
Fiecare hotel detine: 2 lifturi, sala conferinte (150 locuri) dotata cu camera de computere, instalatii pentru microfoane, perete pentru afisaj, videoproiector, videorecorder, traducere simultana, copiator, fax, restaurant capacitate de 400 locuri (350 interior + 50 terasa), bar-de-zi cu capacitatea de 20 locuri, bar-de-zi etaj 14 terasa, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile, piscina descoperita.
Hotel Meduza 3* - receptia si lobby-ul de la parter au fost modernizate.

Camere:

Hotel Meduza
Camerele duble sunt la etaj si sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, racitor, televizor LCD, sistem climatizare, telefon, halat de baie, acces pe baza de cartela, pardoseala acoperita cu mocheta, ferestre termopan, internet Wi-fi, seif. Camerele au vedere partiala spre mare. Suprafata: 16 mp. Camerele nu au balcon.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si baie cu cada si au aceleasi dotari ca si camerele duble.
Apartament hotel Meduza 3* - beneficiaza de pachet all inclusive standard. Suprafata: 30 mp.


Hotel Delfinul
Camere renovate in 2020-2021, au fost remobilate integral si dispun de baie proprie, uscator de par, articole de toaleta gratuite, racitor, LCD TV de dimensiuni mari, system climatizare, halat, seif, telefon, internet wi-fi, minibar a alimentat gratuit, zilnic, cu apa plata/minerala, gama Pepsi/Coca Cola, bere Bergenbier. Toate camerele duble standard sunt situate la etajele 1-5 si au vedere partiala spre mare sau spre statiune. Suprafata: 16 mp.
Nicio camera din complex nu are balcon.
Apartamente Luxury a apartamentele sunt situate in 2 vile renovate, situate la 50 metri de plaja.
Alte facilitati incluse:
- parcare in limita disponibilitatii in 3 parcari amenajate la sudul, estul si vestul complexului
- WiFi oferit GRATUIT in spatiile comune si pe fiecare etaj al hotelurilor cu optimizare in cadrul AQVATONIC Hotel Steaua de Mare
- Alei de promenada amplasate direct pe faleza Marii Negre
- Locuri de joaca in aer liber
- Bauturi racoritoare din gama Pepsi Cola si bere din gama Bergenbier sau similar
- Un nou sistem de rezervari online implementat in anul 2021 pentru accesul in zona de mese sau la sezlongurile oferite
gratuit pe plaja si la piscina
- Proceduri speciale pentru protectie COVID, ambalare individuala la vesele si tacamuri, sisteme de detectie a
temperaturii in fiecare receptie si aparate pentru dezinfectat mainile prezente pe fiecare etaj, receptii si in locurile pentru
servit masa.


Pachetele STANDARD de all inclusive includ:
- 3 mese in sistem open Buffet servite in restaurantele modernizate in anul 2020. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa calda si carbogazoasa precum si bere/ vin/ bauturi alcoolice la pranz si cina;
- bauturi racoritoare/ bere/ vin la piscina/ plaja special amenaja la plaja - subsector 2 zona Bronze si piscina;
- acces la locurile de joaca interioare/ exterioare din cadrul complexului;
- acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisat la receptii, precum si la noua locatie de divertisment de pe plaja;
- LIVE BAND/ Entertainment in fiecare seara la piscina din fata complexului&bauturi racoritoare, bere si vin conform orarului afisat in receptii;
- PROIECTII in aer liber pe plaja in zona special amenajata in acest an.

Facilitati suplimentare oferite in pachetul SUPERIOR:
- posibilitate rezervare sezlong la plaja in Subsectorul 1 conform politicii hotelului;
- acces la Beach barul destinatspecial acestei zone;
- evening Cocktails & Drinks la Panorama Bar-ul hotelului.

Facilitati suplimentare oferite in Pachetul GOLD:
- de acest pachet beneficiaza doar cei care fac rezervare la apartament in corpul Delfinul
- posibilitate rezervare sezlong la plaja in Subsectorul 1 sau Zona GOLD din Subsectorul 2 conform politicii hotelului;
- acces permanent in intervalul 10:00-22:00 la GRADINA DE VARA din fata Restaurantului Meduza unde pot fi servite aperitive/ finger food, bauturi racoritoare, bere si vin.
*Pachetele GOLD beneficiaza suplimentar de loc de parcare rezervat in parcarea din fata sau spatele hotelului.

Facilitati extra (se achita separat)
- sezlongurile din zonele preferentiale GOLD si SILVER;
- mesele in sistem a la carte in cadrul Braseriei Steaua de Mare de pe faleza, La Stuf/ Beach Bar Subsector 2 Zona GOLD;
- masajele sau terapiile de pe plaja.
Turistii care au optat pentru serviciile all Inclusive au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel.
Locuri de joaca pentru copii:
Pentru familiile cu copii, am creat 3 spatii de joaca distincte, pentru a le oferi celor mici posibilitatea de a petrece timpul intr-un mod creativ si distractiv, in timp ce dumneavoastra va relaxati la piscina sau savurati o cafea la Bistro Aqvatonic.
Fie ca alegeti gradinita Casuta cu Povesti a locul de joaca interior dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani (verificati programul zilnic cu reprezentatii afisat la receptia hotelului) ,locul de joaca exterior cu tobogane, trambulina, leagane si casute sau cel interior de la parterul Hotelului Meduza, sunteti sigur ca cei mici se vor delecta pe cinste, in spatii modern amenajate, sigure si curate.
Meduza Kids World
Situat chiar la parterul hotelului Meduza, acest loc de joaca interior dispune de un supraveghetor si este in imediata apropiere a locului de joaca exterior cu tobogane, leagane si multe alte atractii pentru cei mici.
Tot ceea ce au nevoie copiii pentru a se distra in timp ce dumneavoastra va relaxati si va bucurati de momente unice!
Panorama Bar Delfinul
Situat la etajul 14, in cadrul hotelului Delfinul, Panorama Bar intregeste experienta de relaxare si rasfat pe care o oferim oaspetilor nostri, oferind posibilitatea experimentarii unei atmosfere spectaculoase, asemanatoare cu cea oferita de o vacanta intr-una din marile destinatii de vara europene.

Servicii si facilitati:
- acces la plaja cu sezlonguri si umbrela, - programe divertisment pentru copii,
- liveband - entertainment in fiecare seara la piscina din fata complexului incluzand bauturi racoritoare, bere si vin,
- proiectii in are liber pe plaja in zona special amenajata in anul 2020,
- parcare gratuita (in limita disponibilitatii),
- internet gratuit Wi-fi in tot complexul,
- plata cu cardul,
- scaune pentru copii in restaurant,
- patuturi pentru copii la cerere,
- camere pentru persoane cu dizabilitati (in Hotel Delfinul),
- rampa de acces pentru carucioare,
- camera pentru bagaje,
- sala fitness
- locuri de joaca pentru copii (exterior si interior) etc.
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru cei care beneficieaza de All inclusive.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie