Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VALUL MAGIC


Descriere

Hotel Valul Magic 3* Eforie Nord este amplasat in zona central-sudica a statiunii, la o distanta de aproximativ 350 de metri de plaja, in vecinatatea Hotelului Europa si la aproximativ 100 m de gara.

Unitatea de cazare a fost complet renovata si va ofera 52 de camere duble, 4 garsoniere si 2 apartamente dotate cu frigider, TV cu cablu, balcon si aer conditionat. Pe langa facilitatile de cazare, Hotel Valul Magic Eforie Nord va sta la dispozitie cu un restaurant cu terasa generoasa unde puteti servi o gama variata de preparate culinare.

Dotari camere: frigider, aer conditionat, TV LED cu cablu, plasa de tantari, bai proprii - cabina de dus, balcoane cu mobilier.
Camerele duble deluxe sunt mai spatioase, au aceleasi dotari ca si camera dubla standard, baie dotata cu cada.
Apartamentele sunt formate din dormitor si living cu canapea extensibila, TV in fiecare camera, fierbator, 1 baie. Camerele sunt despartite prin usa.


Servicii masa: micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez la Beraria Magica. Pranzul si cina sunt sunt forma de bonuri valorice fisa cont si se pot servi la Terasa Lebada.
Pranzul/ cina nu se calculeaza si pentru copii.


Facilitati copii in camera dubla, cazati cu 2 adulti:


- 1 copil (0 - 9.99 ani) - copilul beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar);

- 1 copil > 11 ani (dar nu mai mari de 16 ani) - copilul achita 30 % din tariful unui loc (fara pat suplimentar);

- A 3 - a persoana adulta in camera dubla standard achita 30% dintr-un loc fara pat suplimentar;

- 2 copii(0 - 9.99 ani) - copiii beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar;

- 2 copii ( 10-15.99 ani) - primul copil achita 25% dintr-un loc pentru cheltuieli curente, al doilea achita 80% si beneficiaza de pat suplimentar

Se accepta animale de companie de talie mica, contra unei taxe de 25 lei/zi, care se achita la receptie.








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.