Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ACROSS CORAL BLUE BEACH (ex MARE BLUE BEACH)


Descriere

Hotelul este situat in Gerakini, intr-o gradina luxurianta, la cativa pasi de plaja cu nisip. Zona este cunoscuta pentru verile mai racoroase datorita maslinilor si pinilor care inconjoara hotelul. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat in Gerakini, la cativa pasi de plaja cu nisip. Strada principala unde se gasesc taverne, magazine, baruri si supermarket-uri se afla la 500 m distanta de hotel. Si statia de autobuz se afla la aceeasi distanta. Aeroportul din Salonic este la 65 km si Nea Moudania la 11 km.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati si servicii: receptie deschisa 24h, lobby bar, parcare, internet corner, WiFi in toate spatiile publice, camera pentru bagaje, cabinet medical, birou inchirieri masini si barci, piscina, mini club, restaurant principal si restaurant a la carte.

Facilitati camere

Camerele sunt renovate recent, decorate elegant si sunt mobilate in stil traditional. Acestea dispun de aer conditionat si incalzire, TV prin satelit, telefon, refrigerator, uscator de par, seif, internet WiFi (contra cost), baie, balcon sau terasa.

Drinks & Food

Hotelul dispune de un restaurant principal in care se servesc micul dejun si cina in stil bufet si in care se organizeaza seri tematice si diferite evenimente. Restaurantul a la carte serveste preparate din carne si peste. In fiecare dupa-amiaza se servesc bauturi alcoolice, cafea si un bufet cu dulciuri traditionale si inghetata. De asemenea, hotelul dispune de un bar pe plaja unde se servesc sucuri naturale, inghetata, racoritoare, cocktail-uri si snack-uri, si de un bar in lobby unde se servesc cafea, snack-uri, dulciuri, racoritoare si bauturi alcoolice.

Sport si divertisment

Hotelul dispune de piscina, sala de fitness, precum si de masa ping pong si posibilitate de a juca volei pe plaja.

Facilitati copii

Cei mici se pot bucura de terenul de joaca si de mini club. De asemenea, tot pentru cei mici este disponibil bufet special la restaurant.

Spa & Wellness

Hotelul dispune de centru Spa unde se pot efectua masaje, si de asemenea se include si sauna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie