Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere hotel
Cu o plaja lunga, nisipoasa, blue flag, Hotelul Ammon Zeus va intampina in Kalithea, una dintre cele mai populare mai vibrante statiuni din Halkidiki. Hotelul Ammon Zeus ofera 114 camere de lux si 14 apartamente de lux si o suita de familie, care sunt complet echipate cu facilitati moderne pentru confortul dvs. maxim. De la balcoanele spatioase oaspetii se pot bucura de o vedere panoramica a Marii Egee sau a muntilor verzi din jurul zonei. Hotelul este complet renovat in 2018.
Camere hotel
Toate camerele au balcoane private cu vedere la mare sau la munte si sunt bine echipate. In camere, mini-barul este la cerere. Camerele Premium includ si servicii Premium (sezlonguri si umbrele gratuite, halat de baie si papuci in camera, facilitati de cafea, vin si fructe la sosire). In restaurantul hotelului sunt servite mancaruri traditionale grecesti, facute din produse locale proaspete. Barul de la piscina si de pe plaja ofera bauturi racoritoare si gustari. Prosoapele de plaja sunt disponibile cu un depozit. Pentru cei care sunt mai activi, schi nautic, jet ski si biciclete de mare sunt disponibile pentru inchiriere. In Kallithea, oaspetii vor gasi orice fel de magazine, precum si cafenele, baruri si cluburi.
Observatie: Toate camerele hotelului sunt nefumatoare. Fumatul este permis DOAR pe balcoane. De asemenea, clientii trebuie sa stie ca exista o taxa de 200 (taxa de curatenie) in cazul fumatului in camere.
Facilitati hotel
Piscina exterioara, bar, rent-a-car, biserica, lift, restaurant, receptie deschisa 24 de ore, aer conditionat in spatii publice, acces internet wireless, internet corner (contra cost), salon de recreere, seif la receptie, bar la piscina, sala de fitness, hamam, jacuzzi, sauna si parcare.
Descriere masa
Demipensiune


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie