Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel de lux format din cladiri tip bungalou, vegetatie luxurianta, paduri de pini desavarsec privelistea spre marea Egee. Alegerea perfectă pentru o vacanță de familie exclusivistă.

Localizare:

Hotelul Sani Beach Club se afla situat chiar langa plaja, in statiunea Sani Resort.
 

Categorie:

5*

Tip masa:

Demipensiune

Website:

https://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-club

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de  receptie 24h, restaurant principal,  restaurant a la carte, bar, sala de relaxare, Wifi gratuit, coafor, lifturi, parcare,magazin de  bijuterii, lounge, magazine suveniruri, taverna, piscine in aer liber si in interior, piscina pentru copii, gradina, terasa, teren de tenis, drumetii, tenis de masa, facilitate pentru practicarea sporturilor nautice, centru spa, facilitate pentru copii, camera de jocuri, servicii de spalatorie- calcatorie, sali de conferinta si petreceri, salon de infrumusetare, camera pentru nefumatori, programe de animatie pentru adulti si copii, casa de schimb valutar, plaja private.

Facilităţi camere:

Camerele hotelului sunt amenajate elegant, avand un  design contemporan cu nuante de albastru si alb linstitor. Fiecare cu propria sa gradina luxurianta sau piscina private. Camerele  standard situate in bungalow-uri, dotate cu baie, Tv satelit, DVD/CD player, aer conditionat, interente wireless, telefon, minibar, seif, facilitate ceai/cafea, uscator de par, halate, papuci, teresa sau balcon. Junior suite au aceleasi dotari ca si camerele standard, avand in plus jacuzzi si terasa privata ce ofera vederi spre mare si gradina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie