Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FESTIVAL SHEDWAN GOLDEN


Descriere

Hotelul: Amplasat la 13 km de aeroportul Hurghadei, in centrul orasului vechi, pe malul marii. Deschis in 1986, ultima renovare partiala in 2012. Cladirea principala (doar receptie) si complexul de corpuri de 1, 2 si 3 etaje. Total de 368 camere: 219 standard room (max. 2+1 pers., 24 m2), Deluxe Room si Family Room. Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, American Express. Cazare cu animale de companie: nu Dotari camere: cada sau dus foehn (la cerere, la receptie, gratuit) minibar seif (in camera, gratuit) aer conditionat individual (setat doar pentru racire) TV prin satelit telefon pardoseala – gresie balcon sau terasa curatenie in camere – zilnic schimbarea lenjeriei – 3 ori pe saptamana (la cerere)
Hotelul: Amplasat la 13 km de aeroportul Hurghadei, in centrul orasului vechi, pe malul marii. Deschis in 1986, ultima renovare partiala in 2012.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.