Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

White Beach (Pickalbatros)


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Hurghada la 3 km de aeroport si la 7 km de centrul orasului Hurghada. Hotelul a fost deschis in 2016 si ofera cazare in cladirea principala de 5 nivele.

Localizare

Albatros White Beach - Families and couples only se află în orașul Hurghada din Guvernoratul Mării Roșii, la numai 5 km de noul port de agrement.

Facilitati hotel

Oferă 2 piscine pentru adulti, în aer liber, un loc de joacă pentru copii și o terasă, teren de sport polivalent, acces gratuit la sala de gimnastică, accesul la conexiunea WiFi este gratuit în toate zonele publice.

Oaspeții pot beneficia de facilitățile oferite de proprietate, precum un serviciu de închiriere de autoturisme sau recepția hotelului, care are program nonstop. Proprietatea oferă, de asemenea, facilități de snorkelling și scufundări. Printre dotări se numără, de asemenea, 4 piscine pentru copii, facilități de darts și un loc de joacă pentru copii. Oaspeții au la dispoziție un bar.

Facilitati camere

Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu baie cu cada sau dus, aer conditionat, televizor, telefon, balcon sau terasa.

Alte facilitati

Plaja este in imediata apropiere  a hotelului si este o plaja cu nisip, dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au si ei acces la piscine exterioare, loc de joaca, topogane acvatice, mini-club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )