Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anesis Village


Descriere

Localizare:
Anessis Village este o unitate de cazare exceptionala situata in Kariotes este o localitate foarte apropiata de Lefkada, capitala insulei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Anesis Village este proiectat sa ofere toate facilitatile moderne inclusiv servicii de inalta calitate. Dispune de 3 cladiri mai mici care sint conectate intre ele dand impresia ca esti inconjurat de resedinte private. Prin urmare tot locul pare familiar pentru tine, chiar daca il vizitati pentru prima data. La Anesis Village Studios and Apartments veti gasi gradini verzi frumoase si bine conservate,o piscine cu un bazin minunat (pentru adulti si copii), deasemenea si jacuzzi. Pentru siguranta dumneavoastra si a copiilor piscina este inconjurata de un gard care confera siguranta necesara. Piscina este la dispozitia dumneavoastra sa va ofere relaxare si binenteles locul unde puteti savura cafeaua si nu in ultimul rand soarele. Deasemenea va punem la dispozitie accesul liber la internet in fiecare zi.