Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Gran Playa


Descriere

Aparthotel Blue Sea Gran Playa 3* este un complex de apartamente situat pe plaja Sa Coma din Mallorca, in apropierea renumitelor plaje insorite si la doar 5 minute de magazinele si localurile cu specific spaniol. Facilitati camere
Toate apartamentele si studiourile dispun de facilitati precum: chicineta utilata (frigider, plita), seif (cost suplimentar), camera de zi cu tv, birou, wifi (cost suplimentar), balcon cu vedere deosebita la mare.

Facilitati hotel
Aparthotel Blue Sea Gran Playa este o locatie de sedere deosebita, fiind amplasat in centrul unor terase si gradini cu specific spaniol, construit intr-o arhitectura luminoasa si practica. Facilitatile variate pe care le ofera sunt: aer conditionat, camere de familie, camere nefumatori, lounge cu Tv, camera de jocuri, terasa la soare, gradina, piscina in aer liber, snack bar, restaurant, internet gratuit, transfer aeroport, inchirieri auto/biciclete, parcare.

Localizare
Blue Sea Aparthotel Gran Playa se afla situat in centrul statiunii Sa Coma situate pe flancul estic al insulei Mallorca, la aproximativ 5 minute de magazinele cu specific spaniol si la 15 minute de mers cu autobuzul fata de pesterile frumoase din Drach. Cele mai apropiate puncte de atractie sunt: Cuevas del Drach (6 km), plaja Cala Anquila (8 km), plaja Cala Barques (11 km), plaja Cala de S'Aquila (17 km), plaja Torta (19 km). Aeroportul Palma de Mallorca se afla la 55 km, iar Menorca la 79 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Camere nefumatori
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )