Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM BALANGUERA BEACH


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. HM Balanguera Beach este la câţiva metri de plaja populară din Palma şi la mai puţin de 5 km de Aeroportul din Palma. Conexiunea WiFi este disponibilă în toate zonele la un cost suplimentar. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.hmhotels.net Booking.com Fabulos 8.6

Localizare:

Oraşul Palma se află la aproximativ 20 de minute.

Acesta este locul preferat de turiștii din Playa de Palma, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Playa de Palma! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș. 

Facilitati hotel:

Plaja este la doar câţiva paşi, iar complexul include şi o piscină cu serviciu de bar. Micul dejun, prânzul şi cina sunt servite sub formă de bufet, iar sala de mese este de nefumători.Plaja din Palma oferă o bază plăcută pentru vacanţă având în vedere gama de activităţi disponibilă, de la sporturi nautice la plimbări de-a lungul falezei. 

 

Facilitati camere:

Toate camerele au baie privată, iar multe oferă un balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.