Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM GRAN FIESTA


Descriere

Aflat lângă plaja Las Maravillas din Mallorca, Hotelul HM Gran Fiesta oferă piscina interioara şi în aer liber, cadă cu hidromasaj şi saună. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. Foarte bine 8.3 Booking.com

Localizare:

Aeroportul din Palma este la doar 4 km, iar centrul oraşului Palma este la 9 km. 

Facilitati hotel:

Aflat lângă plaja Las Maravillas din Mallorca, Hotelul HM Gran Fiesta oferă piscine interioare şi în aer liber, o cadă cu hidromasaj şi o saună. Toate camerele au aer condiţionat şi balcon cu vedere la mare sau la piscină.


Restaurantul hotelului Gran Fiesta serveşte preparate regionale şi internaţionale. De asemenea, există numeroase baruri şi restaurante la 5 minute de mers pe jos, în zona populară Playa de Palma.

Facilitati camere:

Camerele de la HM Gran Fiesta sunt luminoase și dotate cu TV prin cablu și frigider. Băile private au uscător de păr şi articole de toaletă. Accesul la internet WiFi şi seiful sunt disponibile la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.