Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUA LEO (Ex. ROC LEO)


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Roc Leo este situat la doar 100 de metri de plaja din Can Pastilla şi oferă piscine în aer liber şi facilităţi de minigolf. Se află în staţiunea litorală Palma de Mallorca. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala Foarte bine 8.3 Booking.com

Localizare:

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Roc Leo este situat la doar 100 de metri de plaja din Can Pastilla şi oferă piscine în aer liber şi facilităţi de minigolf. Se află în staţiunea litorală Palma de Mallorca.

Facilitati hotel:

De asemenea, Hotelul Roc Leo are zonă mare lângă piscină, cu şezlonguri şi bar. Există şi un restaurant tip bufet, care serveşte preparate internaţionale şi locale.

La câţiva paşi, pe plaja din Palma, se găsesc multe baruri pline de viaţă. Centrul oraşului Palma se află la 9 km de hotel. Aeroportul este la doar 2 km.  

Facilitati camere:

Hotelul oferă camere confortabile şi luminoase, cu baie privată. Toate camerele au aer condiţionat şi televizor, iar unele oferă vedere la mare. În zonele comune ale hotelului este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.