Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL KATMANDU RESORT


Descriere

Sol Katmandu Park & Resort se află în parcul tematic Katmandu, la numai 5 minute de mers pe jos de plaja Magalluf. Oferă 3 piscine, dintre care 1 este doar pentru copii, și WiFi gratuit peste tot. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare:

În apropiere se găsesc mai multe terenuri de golf. Parcul acvatic este situat la numai 2 km. Principalele zone comerciale şi de agrement din Magalluf se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos. Orașul Palma de Mallorca este la 15 km.

Facilitati hotel:

Sol Katmandu Park & Resort se află în parcul tematic Katmandu, la numai 5 minute de mers pe jos de plaja Magalluf. Oferă 3 piscine, dintre care 1 este doar pentru copii, și WiFi gratuit peste tot.

Proprietatea organizează un program de divertisment variat pentru copii, care include bufet și spectacolul muzical Micul dejun cu Boro şi prietenii săi. Parcul tematic Katmandu pune la dispoziție un parc acvatic pentru copii, o zonă de aventură cu nivel scăzut de dificultate şi o varietate de curse.

Restaurantul tematic tip bufet al hotelului oferă mâncăruri internaţionale. Aveți, de asemenea, la dispoziție un lounge bar şi un bar lângă piscină.

 

Facilitati camere:

Sol Katmandu Park & Resort oferă camere cu terasă mobilată sau balcon cu vedere la munte sau la piscină şi grădină. Aveți la dispoziție TV prin satelit, aer condiționat, minifrigider și telefon. La un cost suplimentar, oaspeții pot utiliza un seif. Baia are cadă sau duş şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.